Over ons

Wij luisteren naar al uw (tuin)wensen

Wij zijn een hoveniersbedrijf dat alles op het gebied van tuinen voor u kan realiseren. Van het leveren van een tuintekening tot een gerealiseerd project. Wij zijn meedenkend aan de klantvisie, en kunnen de persoonlijke wensen vertalen tot uw eigen droomtuin.

Wij luisteren naar uw wensen, toetsen die aan de mogelijkheden, en verzorgen een advies op maat. Daarbij houden we rekening met de stijl en vorm van uw huis of bedrijf, met uw woonomgeving, met schaduw en zon. En natuurlijk blijven we binnen uw budget.

Onze hoogste prioriteit

Omdat wij jong gedreven zijn en groeien in onze ervaring hebben wij de motivatie om de wens van de klant te volbrengen. Onze speerpunten zijn creativiteit, kwaliteit en het op één lijn zijn met de klant. Klanttevredenheid is voor ons een hoge prioriteit, dus proberen wij een goede communicatie met de klant te behouden.

Oudendijk Hoveniers is er voor uw beplanting, bestrating, grond- en houtwerk, vijvers en priëlen. Ook verzorgen wij Complete onderhoudscontracten op maat. Zodat u het hele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten, zowel particulier als bedrijf.

Redenen om voor ons te kiezen

…En als dit nog niet overtuigend genoeg is, zie dan ook onze testimonials!